Ruben’s
Puzzelavonden

Online live puzzelbelevingen via Zoom. Teams van tweetallen strijden, pluizen informatie uit en proberen de puzzel op te lossen. Wie kraakt de puzzel?

Puzzelavond op maat

Een online puzzelavonden/middagen als teamuitje, als bedrijfsuitje, met je vriendengroep of vereniging? Vanaf 25 deelnemers is het mogelijk om een online puzzelbeleving met Ruben als live host te organiseren. Speel één van de onderstaande puzzels met jouw organisatie. Voor meer informatie en mogelijkheden, mail naar puzzel@rubensteli.nl.

Ruben’s puzzels

Op de Bonnefooi
Klaar voor een groot avontuur? In teams van twee wordt er deze avond virtueel gelift door Europa, op de Bonnefooi! Jullie zullen op de reis van alles meemaken. Vergeet in ieder geval je paspoort niet. Welk team legt de meeste kilometers af?

Moeilijkheidsgraad
Oplopend in moeilijkheidsgraad
⚑ ⚑ ⚑ ⚑ ⚑ ⚑ ⚑ ⚑ ⚑

Vaste puzzeltijd
1 uur, 30 minuten
Met de mogelijkheid om daarna verder te puzzelen.

Wall of Bonnefooi: Alle teams die deze puzzel volledig hebben voltooid.

Het is 2038, de rivieren overstromen en delen van het land staan onder water. Teams van onderzoekers worden in tweetallen uitgedaagd om er voor te zorgen dat deze ramp niet uit de hand loopt. Welk team lost deze puzzel op en kraakt de code?

Hoog Water

Moeilijkheidsgraad
⚑ ⚑ ⚑ ⚑ ⚑

Gemiddelde puzzeltijd
1 uur, 30 minuten

Er zijn van die verhalen in de geschiedenis die nog niet volledig ontrafeld zijn. Marie-Louise was een ontdekkingsreizigster die leefde in de 18e eeuw. Ze was een zeer dappere en bijzondere vrouw. Er is wel wat van haar bekend maar nog lang niet alles. Kunnen jullie haar levensverhaal ontrafelen?

Mysterie van Marie-Louise

Moeilijkheidsgraad
⚑ ⚑ ⚑ ⚑

Gemiddelde puzzeltijd
1 uur, 47 minuten

Volg Ruben’s puzzelavonden op Facebook

<div class="container-wrapper-genially" style="position: relative; min-height: 400px; max-width: 100%;"><video class="loader-genially" autoplay="autoplay" loop="loop" playsinline="playsInline" muted="muted" style="position: absolute;top: 45%;left: 50%;transform: translate(-50%, -50%);width: 80px;height: 80px;margin-bottom: 10%"><source src="https://static.genial.ly/resources/panel-loader-low.mp4" type="video/mp4" />Your browser does not support the video tag.</video><div id="60f66fc81de7cd0dab83b696" class="genially-embed" style="margin: 0px auto; position: relative; height: auto; width: 100%;"></div></div><script>(function (d) { var js, id = "genially-embed-js", ref = d.getElementsByTagName("script")[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement("script"); js.id = id; js.async = true; js.src = "https://view.genial.ly/static/embed/embed.js"; ref.parentNode.insertBefore(js, ref); }(document));</script>